Algemene acts

Promotioneel flyermeisje

Een event, (her)opening, aangepaste openingstijden of een andere happening, die uw bezoekers echt niet mogen missen? Middels onze flyer-acties komt u in één-op-één contact met uw bezoekers en bereikt u altijd de juiste doelgroep! Met een grote dosis enthousiasme verhoogt het MJG/flyermeisje de awareness onder het winkelend publiek en brengt zij de door u gewenste ‘call-to-action’ over. Een effectieve actie die voor meer traffic zorgt in uw winkelcentrum.

Promotioneel camerameisje

Creëer een echte ‘klik’ met uw bezoekers! De MJG/Camerameisjes zorgen voor meer levendigheid in uw winkelcentrum door jong en oud flitsend vast te leggen. Naast entertainment van hoog niveau voorzien onze stralende meisjes u van een leuke fotomarketingactie! Hoe zij meer traffic naar uw winkelcentrum genereren? Alle foto‘s worden direct uitgeprint en omkaderd door een frame met uw logo of thema. Zo nemen uw bezoekers een herinnering aan uw event mee naar huis! Maar ook online creëert u meer bereik met de MJG/Camerameisjes, doordat de foto’s digitaal gepubliceerd kunnen worden. Haalt u nóg meer uit de fotomarketingactie door er een online winactie aan te koppelen?

Kindergrime

Een traditionele vorm van vermaak die nooit uit de mode raakt: kindergrime. Omgetoverd worden tot een mooie prinses, een sierlijke vlinder of stoere piraat … Onze professionele grimeuses maken alle grimes bijzonder! Met een flinke dosis creativiteit en persoonlijke aandacht zorgen ze dat ieder kind met een stralende lach naar huis gaat. De kindergrimes en kostuums van onze grimeuses aanpassen aan uw thema, feestelijke gelegenheid of het seizoen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Glittertattoo

De ogen van uw jongste bezoekers glinsteren van vreugde. Allen staan zij te trappelen om door de dames van onze ’tattooshop’ versierd te worden met een stoere of juist sierlijke glittertattoo. De tattoos worden geplaatst met behulp van sjablonen en zijn geheel huidvriendelijk. Nóg een mooie bijkomstigheid: van deze schitterende eyecatchers hebben de kinderen wel een week plezier! De sjablonen en kostuums van onze tattoodames aanpassen aan uw thema, feestelijke gelegenheid of seizoen? Dat kan!

Golden Harpiste

Een schitterend muzikaal moment voor uw bezoekers. Deze bijzondere act met een meterslange wonderschone harpiste spelend op haar elektrische Gouden Harp neemt iedereen mee naar een betoverende droomwereld. Op haar 2.5 meter hoge stelten in een imposant kostuum speelt ze de sterren van de hemel!

Mobiele DJ

Geef een feestelijke draai aan uw winkelcentrumpromotie met de Mobiele DJ! Trendy, sfeervol, live en interactief; dat zijn de kernwoorden van de Mobiele DJ, die met zijn mobiele DJ-booth uw winkelcentrum doorkruist en zijn repertoire afstemt op het aanwezige publiek. Een verrijking voor deze act is de saxofonist waarmee de DJ een twee-eenheid vormt. Let the party begin!

Luchtkussen

Vrolijke kleuren, gezelligheid en spel: het luchtkussen heeft door de jaren heen aan populariteit niets verloren. Speciaal voor ieder seizoen, thema of feestelijke gelegenheid bieden wij diverse in het oog ‘springende’ springkussens, hindernisbanen en klim- en glijbanen aan!

Giant globe

Iedereen kent ze: de glazen sneeuw-bollen die na een paar keer schudden een dynamisch winter wonderland tonen. In uw winkelcentrum komt een enormebol - met een doorsnede van 4,2 meter en indrukwekkende hoogte van 3,8 meter - tot leven! Of het nu winter, lente, zomer, herfst, Koningsdag of Moederdag is ... Met de Giant Globe gaan uw bezoekers het hele jaar door uit hun bol! Inclusief decoratiewand, verkrijgbaar in verschillende thema’s en dwarrelende confetti naar keuze, is de Globe een eyecatcher bij uitstek ten behoeve van uw promotiedoeleinden of dat bijzondere kiekje. Tip! Zorg dat uw bezoekers uw event nooit meer zullen vergeten en combineer de Globe met het MJG/Cameramodel. Zij zorgt ervoor dat alle foto’s, omkaderd door uw logo of thema, zo mee naar huis genomen worden.

Fiori 

Zet de bloemetjes buiten met Fiori! Fier steken deze fleurige dames hun kopjes hoog uit boven het publiek en verspreiden zij de warme klanken van de zomer. Met hun indrukwekkende hoogte, mind-blowing muziek en bloemrijke danspassen zijn de Fiori zeker geen muurbloempjes! Deze act kent samenstellingen van steltlopers, grondfiguren en muzikanten van 3 tot 11 spelers.

Struzzo

Onverwachts staat uw bezoeker oog in oog met een bonte struisvogel. Het vriendelijke dier lonkt naar iedereen in het publiek. Het knipoogt hier, knuffelt daar en verovert ieders hart. Een elegnate dame zit op zijn rug en houdt haar maatje goed in de teugels. Zij laat haar vogel niet over het net vliegen en grijpt iedere kans aan het winkelend publiek te  verrassen met een bijzonder interactiemoment. 

Ballonnenclown

Het is feest in uw winkelcentrum! Hoe zegt u dit beter dan met ballonnen? Onze ballonnenclowns weten als geen ander hoe ze uw jongste bezoeker kunnen verblijden met een feestelijke giveaway. In een handomdraai toveren ze een eenvoudige ballon om tot een komisch dier, lieflijke bloem, bonte feestmuts en nog veel meer! De ballonnenfiguren en de kostuums van onze modelleurs in een thematisch of seizoensmatig jasje steken? Wij passen onze modelleeractiviteit aan naar uw wens!

Sahara'hara

Helemaal vanuit het verre oosten zijn ze gekomen. Waar zijn de twee Arabische koningen van Fata Morgana naar onderweg? Eén ding is zeker: hun metgezel, een eigenzinnige, dansende kameel, brengt ze niet daar waar ze heen willen.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.