Fashion events

Zet de plaatselijke fashion stores in de spotlight en transformeer uw passages tot een heuse runway! Met stijl brengen wij de nieuwste musthaves onder de aandacht bij jong en oud. Fashion krijgt een geheel nieuwe betekenis middels onze stijlvolle theatrale, acts, (win)acties, workshops en promotionele activiteiten! U Of zet u uw bezoekers zelf in het zonnetje met een ware model make-over? Lights, Camera, Fashion! Een selectie van onze fashionactiviteiten vindt u hieronder. 

Like de Look

Organiseer een fashion show in uw winkelcentrum en genereer meer bereik op social media! Hoe het werkt? Even voelen uw bezoekers zich als een echt model en genieten ze van alle luxe die daarbij hoort: door heuse professionals worden ze een stijlvol kapsel en een stralende make-up aangemeten. Vol zelfvertrouwen showen ze hun nieuwe look op de catwalk! Uw bezoekers deze speciale dag nooit laten vergeten? Na afloop van de show worden ze op de foto gezet bij een fotozuil, waarna de foto op de Facebook- en Twitterpagina van uw 
winkelcentrum wordt gedeeld. De modellen van wie de foto’s de meeste likes opleveren/ het vaakst gedeeld zijn, winnen een beautybon! Wie wil zich nou niet mooi voelen? 

Love 2 Shop

Geheel kosteloos shoppen, daar droomt toch iedereen van! Zet onze ‘Love 2 Shop’ productpromotie voor lokale winkeliers in en maak deze droomwerkelijkheid! In samenwerking met de lokale winkeliers geven we bezoekers de kans om hun aankoopbedrag terug te winnen. Hoe? Met de hulp van onze social media reporters! Zij spreken het winkelend publiek aan en vragen of ze hen op de foto mogen zetten met hun aankopen. Iedere foto komt voorbij op een livewall in uw winkelcentrum en wordt gepost op uw Facebook- en Twitterpagina. De bezoekers die de meeste likes en retweets binnenhalen, mogen zichzelf gelukkig prijzen ... Zij winnen hun aankoopbedrag immers volledig terug! 

Kleuranalyse

Altijd gedacht dat dát rode jurkje het pronkstuk uit de kledingkast is? Think again! Misschien blijkt juist blauw helemaal de kleur van uw bezoeker te zijn. Onze kleurenanalyste ziet het in een oogwenk! Met behulp van haar analysedoeken haalt ze de beste eigenschappen van uw bezoeker naar boven en weet ze aan alles een kleurtje te geven. Met een persoonlijk kleurenkaartje in de hand en een dosis aan zelfvertrouwen beginnen de dames aan hun shopqueeste: een charmante blouse, blazer of rok in hun sterkste kleur! 

Doll op Fashion

Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie. “Maar waar komt dat mooie setje vandaan?” Op een centraal plein in uw winkelcentrum trekt een stijlvolle paspop de aandacht, met daarnaast een merkwaardige brievenbus. Al snel wordt het duidelijk ... Raden uw bezoekers uit welke winkel dit setje afkomstig is? Dan maken zij kans een felbegeerde shopbon te winnen!

Plastic Elastic

Easier said than done ... Deze geduldige etaleur heeft zijn handen vol aan zijn nieuwe etalagepop. Allerlei indrukwekkende acrobatische stunts worden uit de kast gehaald om de pop de nieuwste kledinglijn aan te meten en in de juiste positie te plaatsen. Maar de eigenaardige dame lijkt een eigen willetje te hebben … Zou er meer leven in de pop zitten dan uw bezoekers 
verwachten? 

Fashion on the Move

In de etalages van uw plaatselijke ondernemer maakt last season’s fashion plaats voor de nieuwste trends. Trendy gestylede poppen trekken de aandacht van het voorbijgaande publiek. Maar dan brengt iets uw bezoekers tot stilstand. “Knipoogde die etalagepop nou daadwerkelijk naar me?” Plotseling komt het gehele tafereel tot leven in een interactief en mind-blowing tableau vivant. De Living Dolls maken fashion niet alleen mooi, maar ook leuk om naar te kijken!

'It's in our fashion' om onze activiteiten en totaalconcepten aan te passen aan uw doelgroep en doelstellingen. We beschikken dan ook niet over een fixed aanbod. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet en stuur ons vrijblijvend een bericht!