Halloween acts

Dracula orkest

De muzikanten van de Bat Band zetten hun tanden overal in. Met hun huiveringwekkend goede dixielandmuziek bezorgen ze al uw bezoekers kippenvel. Gelukkig is de dorst van deze vampiers gelest wanneer ze muziek maken.

Halloween kindergrime

Halloween staat in het teken van spoken en griezelen. Ook uw jongste bezoekers willen alle papa’s en mama’s de nodige schrik aanjagen. Met een beetje hokus pokus en een flinke dosis creativiteit toveren een stel giechelende heksen ieder kind om tot een verschrikkelijk monster. Een enge draak, een lugubere vampier of boze weerwolf; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Pompoenmannetjes 

Vrolijk, speels, en nieuwsgierig; dat zijn de Pompoenmannetjes in een notendop. Met hun ondeugende streken weten ze het winkelend publiek te bekoren. Beangstigend gezellig entertainment dat altijd vruchten afwerpt!

Pumpkin passion

Twee reusachtige pompoenen bevinden zich roerloos in uw passages. Maar wat gebeurt er nu … Vol verwondering zien uw bezoekers hoe deze vruchten zich ontpoppen tot zoete danseressen. Badend in mysterieuze klanken weten ze het winkelend publiek te betoveren!

Saurussen

Ze zouden uitgestorven zijn. Maar deze kolossale wezens uit de prehistorie keren luidruchtig terug in de eenentwintigste eeuw. Met een oerklank stormen de Saurussen door de menigte, op zoek naar voedsel om hun grote magen te vullen. Het winkelend publiek springt angstig opzij. Opgelucht haalt iedereen adem wanneer de Saurussen een boom leegeten. Nu hun honger is gestild, durft het publiek de beesten te benaderen. Speels laten de
vriendelijke wezens zich bekijken. Dan trekken ze verder, terwijl hun muzikale klanken langzaam uitsterven. 

STX

Een onstuimig peloton zwarte personages beweegt zich synchroon door de winkelstraten. De steltedrummers uiten zich in een vreemde combinatie van discipline en opstand. Zij bespelen geestdriftig hun drums. De klanken
balanceren hoog in de lucht en dragen ver. Dan klinken hun stemmen met kracht; in een mysterieuze taal laten zij van zich horen! Een oproep tot structuur én vrijheid. Als het paradoxale paradijs, het ultieme streven van dit schijnbaar vrijmoedig collectief!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.