Moederdag workshops

Hartenkoeken versieren

Uw jongste bezoekers laten hun creativiteit de vrije loop en toveren een eenvoudige hartenkoek om tot een feestelijke traktatie vol overheerlijke strooisels en snoepdecoraties. Het resultaat: een koekje van eigen deeg! Verpakt in een fraaie wrapping nemen alle kinderen hun zelfgemaakte lekkernij als een waar geschenk mee naar huis!

Spekboeketjes maken

Een mooi boeket fleurt iedereen op! Wij verblijden uw bezoekers met een persoonlijk samengestelde bos, maar dan nét even anders … De kleurrijke bloemen maken plaats voor giveaways met net dat beetje meer smaak: overheerlijke, zachte spekjes. Een lust voor het oog, een genot voor de maag!

Scrub & lotion maken

Stralend van buiten, stralend van binnen! Tijdens deze workshop leren uw bezoekers, op basis van een heerlijk recept, precies hoe zij zelf een verkwikkende scrub of voedende lotion maken. De kneepjes van het vak worden geleerd onder begeleiding van een workshopbegeleidster die weet waar ze het over heeft. Deze stralende huid niet verliezen? Dat kan! Het recept wordt, samen met de zelfgemaakte scrub of lotion, feestelijk verpakt om vervolgens mee naar huis te nemen. Al uw winkelcentrumevenementen worden een waar succes met MJG/Events-Promotie.

Cacao voor jou

Altijd al willen weten hoe een bonbon gemaakt wordt? Onze chocolademeester heeft alle kennis in huis en leert uw bezoekers de kneepjes van het vak. Dippen, besprenkelen en proeven maar! Ook familie en vrienden mogen meegenieten van deze overheerlijke chocolaatjes die zowel de ogen als de smaak prikkelen; alle bonbons worden verpakt als een waar geschenk om mee naar huis te nemen. C'est très bon..... bon.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.