Zomer acts

Limbo fantastico

Alle gezelligheid op een stokje! Nou ja, onder een stokje ... In geheel traditionele kledij trekken de exotische danseressen van Limbo Fantástico de aandacht van het winkelend publiek. Met natuurlijke souplesse geven ze de stok aan elkaar door tijdens een swingend dansspektakel. Uw bezoekers volledig in vuur en vlam zetten? Combineer de limbo-act met een vuurshow! Deze tropische dames deinzen niet terug voor wat hitte en dansen even
gracieus onder een brandende stok door. Om de zomerse warmte ten slotte écht op te voeren, wordt uw bezoeker ingepakt met een knap staaltje vuurspuwen!

Fotobooth caribisch

Uw bezoekers hoeven niet langer te sparen voor die verre reis. Deze zomer brengt u de tropen naar uw winkelcentrum! Op een centraal plein springt een photobooth in het oog. Een rijkelijk gevulde mand vol zomerse accessoires prikkelt ieders nieuwsgierigheid … Hier wordt niet zomaar een foto geschoten! Samen met vriend, vriendin, vader– of moederlief maken uw bezoekers zelf dát jaloersmakende zomerkiekje. Sit back and relax! Uiteraard mogen deze gratis foto’s zo mee naar huis. Voeg het logo van uw winkelcentrum toe en zorg dat iedere bezoeker uw zomerevent lang zal heugen!

Zomerse giveawaymeisje 

Zet de seizoensproducten van uw plaatselijke winkelier in het zonnetje! Middels unieke presentatiemiddelen laten stralende MJG/Smaakmeisjes uw bezoekers kennismaken met de smaak van de zomer. Een overheerlijke
haring, een romig ijsje of frisse aardbeien; onze dames serveren de heerlijke hapjes, waar iedereen warm van loopt!

Limonade fontein

Wat is een feest zonder limonade? De limonadefontein is een zoete blikvanger op ieder winkelcentrumevent. Met dit nostalgische drankje in de hand vinden al uw bezoekers hun eeuwige jeugd gegarandeerd terug!

Ranjakoe

Door haar grootte van maar liefst 2,3 meter is de Ranjakoe een ware eyecatcher op ieder evenement. Verfris uw bezoekers met een overheerlijk glas ranja, maar nét even anders dan ze gewend zijn ... Deze tevreden, opblaasbare dame laat zich namelijk graag een glaasje ‘melken’. Origineel vermaak waar uw winkelcentrum een melkkoetje heeft. 

Caribisch muziek

Haal de zomer in huis en geef uw winkelcentrumevent een Caribisch tintje! Op de exotische klanken van de mobiele steel– en brassband kan zelfs de grootste houten klaas niet stil blijven staan. Steeldrums, trommels en
blaasinstrumenten herinneren uw bezoeker aan hagelwitte stranden in de warme zomerzon. Een verrijking voor deze act is een spetterende sambashow. Op deze manier wordt uw bezoeker zowel visueel als auditief meegenomen in een hartverwarmende totaalbeleving!

Luchtkussen

Vrolijke kleuren, gezelligheid en spel: het luchtkussen heeft door de jaren heen aan populariteit niets verloren. Speciaal voor ieder seizoen, thema of feestelijke gelegenheid bieden wij diverse in het oog ‘springende’ springkussens, hindernisbanen en klim- en glijbanen aan!

Bloeikaartje

Stuur ook eens ouderwets een kaartje. Maar dan wel een speciaal kaartje. De bloeikaartjes zijn duurzame wenskaarten gemaakt van bloeipapier met een simpel en elegant design. Leuk voor iedere gelegenheid!

Bloemen op stelten

De Floressen zijn met hun imposante lengte alles behalve muurbloempjes. Middels een vriendelijk gebaar en een speciale gift weten ze iedereen op te fleuren. Een kleurrijke promotionele steltenact waardoor uw winkelcentrum floreert!

Kindergrime

Een traditionele vorm van vermaak die nooit uit de mode raakt: kindergrime. Omgetoverd worden tot een prinses , een sierlijke vlinder of een stoere superheld? Onze vriendelijke kindergrimeuses maken alle grimes bijzonder! Met een flinke dosis creativiteit en persoonlijke aandacht zorgen ze ervoor dat iedereen met een stralende lach naar huis gaat. De grimes en kostuums van onzer grimeuses aanpassen aan uw thema, gelegenheid of seizoen? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Poppenspeler

Een luidruchtige hond, een oude man, een paard in een rolstoel en nog veel meer! tijdens deze interactieve theatrale act komen typetjes in alle kleuren en vormen voorbij. Één ding hebben de poppen gemeen: ze werken allen op de lachspieren van het publiek. Persoonlijke afstanden worden doorbroken, grenzen worden overschreden en harten worden veroverd. En komische act waar zowel jong als oud dol op zijn!

Ringwerpen

Een behendigheidsspel waar iedereen van geniet! In opperste concentratie zetten uw bezoekers zich schrap om hun ringen over de houten palen voor hen te gooien. Is de winnaar bekend, dan kan er desgewenst een prijs uitgereikt worden!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.